Котлети не поступаються м’ясним, готую, як ніхто із знайомих. Смачно, багато і недорого

Рецепт мені подобається не тільки тим, що всі продукти для нього обходяться дешево, але і через смак та оригінальності страви: такі котлетки дуже багато хто плутає з чисто рибними. З досвіду скажу, що зрозуміти, з чого вони зроблені, досить важко, але дуже смачно.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • консерва рибна, 1 шт;
  • картопля, 6 шт;
  • цибуля, 1 шт
  • сіль, перець
  • манна крупа, 2 – 3 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • сир, 30 г;
  • яйця, 3 шт;
  • масло вершкове, 30 г;
  • сіль перець.

Процес приготування

Рибу виймаємо з баночки і подрібнюємо за допомогою вилки.

Картоплю відварюємо в підсоленій воді, перетворюємо в пюре. За бажанням і смаку, можна додати вершкове масло і зелень.

Порада: можна відварити картоплю в мундирі і натерти на тертці.

Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на олії, змішуємо з картоплею.

Змішуємо рибу з картоплею, солимо і перчимо до смаку. Якщо фарш виходить рідкуватий, тоді додайте манної крупи, 2 – 3 ст.л.

Для начинки ріжемо дрібно яйця, змішуємо з тертим сиром, солимо і перчимо, додаємо м’яке вершкове масло.

Порада: начинку ви можете не робити, котлети тож будуть дуже смачними.

Формуємо котлети, викладаючи начинку всередину.

Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях або в борошні.

Котлети ви можете обсмажити на сковороді або викласти на деко і запекти в духовці.

Можна ще обсмажити на сковороді і досмажити в духовці або протушкувати з вершковим маслом.

Подаю котлети, поливши розтопленим вершковим маслом або зі сметаною і різними гарнірами, салатами.

Не вдається скопіювати.