Простий рецепт здобних рогаликів: начинка тут може бути будь-яка

Рогалики відносяться до найулюбленішої і простої випічки: начинка тут може бути будь-яка, на що вам вистачить фантазії, то і підійде. Цей рецепт гарний тим, що процес займе не так багато часу, як зазвичай.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 3 склянки;
  • масло вершкове, 200 гр;
  • варення, джем за смаком;
  • яйця, 2 шт;
  • цукор, ½ склянки;
  • дріжджі сухі, 10 гр.

Покроковий процес приготування

У глибоку ємність просіюємо борошно, змішуємо його з дріжджами, потім додаємо масло і перетираємо масу руками до утворення крихт.

Збиваємо цукор з яйцями в густу піну і виливаємо їх в масу з борошна та олією, все ретельно перемішуємо до однорідності. Тісто добре вимішуємо і залишаємо на хвилин 15.

Розкачуємо тісто і змащуємо його варенням, потім нарізаємо на прямокутні шматочки і скручуємо в рогалики. Можна нарізати і на трикутники. Викладаємо їх на посипане борошном деко.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо від 15 до 20 хвилин.

Не вдається скопіювати.