Бабусин рецепт моїх улюблених ласощів з дитинства

Шоколадні трюфелі домашнього виробництва – це дуже смачно. Такі шоколадні цукерки можна подавати на святковий стіл і зробити їх з начинкою з горішків, шматочків сухофруктів або мармеладу, зефіру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове, 120 г;
  • борошно, 80 – 100 г;
  • цукор, 100 г;
  • какао, 30 г

Процес приготування

Борошно обсмажуємо на сухій сковороді до легкого золотистого кольору.

Розтоплюємо вершкове масло на сковороді і додаємо цукор, перемішуємо.

Порада: ви можете цукор замінити на цукрову пудру, цукор буде трохи відчуватися в цукерках, але це надає особливого смаку десерту.

Прогріваємо на невеликому вогні масу і знімаємо з плити.

Всипаємо борошно і какао, вимішуємо до однорідності.

Формуємо цукерки будь-якої форми, як вам подобається.

Охолоджуємо 1 годину в холодильнику.

Тепер обвалююємо в какао і можна ласувати.

Обваляти можна цукерки і в горіховій крихті, в мигдальній, кокосовій стружці, в шоколадній і т.д.

Не вдається скопіювати.