Гора котлет за копійки, вистачить на тиждень, тільки гарніри міняй. Соковиті і пишні котлети
Курячі котлети завжди виходять ніжними, м’якими і соковитими. Щоб вони вийшли ще й більш ароматними, додаємо зелень, особливо кріп. А вершкове масло робить їх дуже соковитими.
Про це пише Мій Світ, за матералами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- куряче м’ясо, 1 кг;
- батон або білий хліб, 6 шт;
- цибуля, 300 г;
- часник, 1 зубчик;
- молоко, 150 мл;
- масло вершкове, 30 г;
- майонез, 2 ст.л;
- сіль і паприка по 1 ст.л;
- перець, зелень.
Процес приготування
Цибулю дрібно ріжемо і обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо подрібнений часник і смажимо близько 1 хвилини. Охолоджуємо.
Білий хліб обрізаємо і заливаємо молоком.
М’ясо промиваємо і прибираємо шкурки, перетворюємо в фарш.
Змішуємо фарш з віджатим хлібом, подрібненою блендером цибулею.
Заправляємо фарш усіма спеціями і сіллю, зеленню.
Порада: щоб котлети були ніжними, добре вимішуйте фарш і відбивайте його.
Формуємо котлети і обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
Викладаємо у форму і запікаємо 15 хвилин при 170 градусах.
Я ще поливаю котлети вершковим маслом, щоб вони запікалися і залишалися соковитими.