Чим підживити перець перший раз після висадки в грунт, щоб отримати відмінний урожай

Висаджуючи розсаду перцю в грунт, кожен з нас очікує отримати щедрий урожай цієї культури. Але хороша закладка плодів можлива тільки при комплексному догляді і хорошому харчуванні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Для отримання щедрого врожаю, важливо правильно і своєчасно внести необхідні підгодівлі перцю .

На початковому етапі розвитку культури перцю, йде зміцнення кореневої системи, нарощування надземної частини і зав’язування зав’язей в плоди, тому в цей період рослині необхідно дати повноцінне харчування.

Дуже часто дачники стикаються з проблемою поганого плодоношення, незважаючи на те що удобрюють грядку перегноєм і компостом. А причина цього часто криється в кислотності грунту. Тому грунт під перець обов’язково треба понижати. Звичайно ж це краще робити з осені, але якщо це не зроблено, то не проблема.

Після висадки розсади перцю в грунт, через 2 тижні, коли рослина адаптується потрібно внести першу і дуже важливу підгодівлю.

У кожного дачника є свій рецепт підгодівлі, але сьогодні ми хочемо розповісти чим підгодувати перець в цей період.

У відрі з 9 – ти літрами води додайте 1 літр зеленого добрива і 1 стакан крейди. Крейда вважається прекрасним і м’яким розкислювачем грунту і природним джерелом кальцію, а зелене добриво вважається хорошим джерелом азоту.

Підживлення вносіть під кожен кущ рослини по вологій землі.

Така підгодівля дає хороший поштовх для росту рослини, сприяє зав’язування зав’язей і м’яко розкислює грунт, що в подальшому дає прекрасний урожай.