Останнім часом стала часто купувати пекінську капусту. Показую, яку смакоту з неї готую (незвичайний гарнір і закуска)

Це проста, швидка і легка страва, яка допомагає урізноманітнити ваш домашнє меню і здивувати всіх таким оригінальним смаком. Я подаю цей гарнір з м’ясними та рибними стравами, виходить ідеальне поєднання.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста пекінська, 1 шт;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль і спеції, суміш перців.

Процес приготування

Капусту очищаємо від верхнього листя.

Беремо шпажки для шашлику і протикаємо наскрізь капусту так, щоб між шпажками залишалася відстань близько 3 – 5 см.

Тепер беремо гострий ніж і ріжемо капусту на стейки так, щоб кожен був нанизаний на шпажку.

Порада: шпажки просто допомагають стейку залишатися цілим і позбавляють вас від незручність від того, що капуста буде розпадатися при обсмажуванні.

Для кляру відокремлюємо білки від жовтків.

Білки солимо за смаком і збиваємо до відносно стійкої піни, але без старанності, тут не потрібно стійких піків.

Тепер вводимо по одному жовтки і збиваємо.

Всипаємо всі спеції, додаємо трави.

Занурюємо в кляр кожен шматочок і обсмажуємо на розігрітій олії з двох сторін.

Коли будете викладати на блюдо стейки, прибирайте шпажки – скибочки вже «схоплені» скоринкою і не будуть розпадатися.

Посипаємо подрібненим часником і зеленню, подаємо з різними соусами.

Не вдається скопіювати.