Топовий салат до шашликів

Ну ось і настав час шашликів. І доповнити цю чудову страву можна нашим салатом. Думаю, не буде такої людини, якій він не був би до смаку. Салат виходить соковитий, яскравий і барвистий. Ви будете в захваті!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 250 грам свіжої моркви
  • 250 грам солодкого перцю
  • 200 грам свіжого огірка
  • 150 грам салатної цибулі
  • зелена цибуля
  • гострий перець
  • зелень

Для заправки

  • 1 чайна ложка солі
  • 2 зубчики часнику
  • 10 грам імбиру
  • 1 столова ложка меду
  • 4 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • чорний перець за смаком

Як приготувати салат до шашликів

Очищаємо моркву і натираємо на тертці для моркви по-корейськи, кладемо в салатник.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Додаємо до моркви.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками, відправляємо до решти продуктів.

Свіжий огірок нарізаємо брусочками і додаємо до овочів.

Туди ж кладемо трохи гострого перцю, подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. Додаємо до решти продуктів, все солимо і перемішуємо.

У миску кладемо сіль, мед, соєвий соус, олію, лимонний сік, чорний перець і видавлюємо через прес часник. Туди ж додаємо тертий імбир і все добре перемішуємо.

Соусом заправляємо салат, все перемішуємо, даємо постояти 5-7 хвилин і подаємо до столу.

Ну ось і настав час шашликів. І доповнити цю чудову страву можна нашим салатом. Думаю, не буде такої людини, якій він не був би до смаку. Салат виходить соковитий, яскравий і барвистий. Ви будете в захваті!

Необхідні продукти:

  • 250 грам свіжої моркви
  • 250 грам солодкого перцю
  • 200 грам свіжого огірка
  • 150 грам салатної цибулі
  • зелена цибуля
  • гострий перець
  • зелень

Для заправки

  • 1 чайна ложка солі
  • 2 зубчики часнику
  • 10 грам імбиру
  • 1 столова ложка меду
  • 4 столові ложки соняшникової олії
  • 3 столові ложки соєвого соусу
  • 3 столові ложки лимонного соку
  • чорний перець за смаком

Як приготувати салат до шашликів

Очищаємо моркву і натираємо на тертці для моркви по-корейськи, кладемо в салатник.

Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Додаємо до моркви.

Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками, відправляємо до решти продуктів.

Свіжий огірок нарізаємо брусочками і додаємо до овочів.

Туди ж кладемо трохи гострого перцю, подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. Додаємо до решти продуктів, все солимо і перемішуємо.

У миску кладемо сіль, мед, соєвий соус, олію, лимонний сік, чорний перець і видавлюємо через прес часник. Туди ж додаємо тертий імбир і все добре перемішуємо.

Соусом заправляємо салат, все перемішуємо, даємо постояти 5-7 хвилин і подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.