Топовий салат до шашликів
Ну ось і настав час шашликів. І доповнити цю чудову страву можна нашим салатом. Думаю, не буде такої людини, якій він не був би до смаку. Салат виходить соковитий, яскравий і барвистий. Ви будете в захваті!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 250 грам свіжої моркви
- 250 грам солодкого перцю
- 200 грам свіжого огірка
- 150 грам салатної цибулі
- зелена цибуля
- гострий перець
- зелень
Для заправки
- 1 чайна ложка солі
- 2 зубчики часнику
- 10 грам імбиру
- 1 столова ложка меду
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 3 столові ложки соєвого соусу
- 3 столові ложки лимонного соку
- чорний перець за смаком
Як приготувати салат до шашликів
Очищаємо моркву і натираємо на тертці для моркви по-корейськи, кладемо в салатник.
Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Додаємо до моркви.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками, відправляємо до решти продуктів.
Свіжий огірок нарізаємо брусочками і додаємо до овочів.
Туди ж кладемо трохи гострого перцю, подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. Додаємо до решти продуктів, все солимо і перемішуємо.
У миску кладемо сіль, мед, соєвий соус, олію, лимонний сік, чорний перець і видавлюємо через прес часник. Туди ж додаємо тертий імбир і все добре перемішуємо.
Соусом заправляємо салат, все перемішуємо, даємо постояти 5-7 хвилин і подаємо до столу.
Ну ось і настав час шашликів. І доповнити цю чудову страву можна нашим салатом. Думаю, не буде такої людини, якій він не був би до смаку. Салат виходить соковитий, яскравий і барвистий. Ви будете в захваті!
Необхідні продукти:
- 250 грам свіжої моркви
- 250 грам солодкого перцю
- 200 грам свіжого огірка
- 150 грам салатної цибулі
- зелена цибуля
- гострий перець
- зелень
Для заправки
- 1 чайна ложка солі
- 2 зубчики часнику
- 10 грам імбиру
- 1 столова ложка меду
- 4 столові ложки соняшникової олії
- 3 столові ложки соєвого соусу
- 3 столові ложки лимонного соку
- чорний перець за смаком
Як приготувати салат до шашликів
Очищаємо моркву і натираємо на тертці для моркви по-корейськи, кладемо в салатник.
Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо соломкою. Додаємо до моркви.
Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими четвертинками, відправляємо до решти продуктів.
Свіжий огірок нарізаємо брусочками і додаємо до овочів.
Туди ж кладемо трохи гострого перцю, подрібнюємо зелену цибулю і петрушку. Додаємо до решти продуктів, все солимо і перемішуємо.
У миску кладемо сіль, мед, соєвий соус, олію, лимонний сік, чорний перець і видавлюємо через прес часник. Туди ж додаємо тертий імбир і все добре перемішуємо.
Соусом заправляємо салат, все перемішуємо, даємо постояти 5-7 хвилин і подаємо до столу.