Змішуєте рис з гречкою — і смачна та дуже красива вечеря готова
Ці дивно соковиті і апетитні їжачки без м’яса настільки смачні, що навіть не віриться, що вони приготовлені з найпростіших і доступних продуктів. Просто змішайте рис з гречкою, щоб приготувати цю смачну вечерю для всієї родини!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Інгредієнти:
- Рис — 1 склянка;
- Крупа гречана — 2 склянки;
- Морква — 1 шт;
- Цибуля ріпчаста — 1-2 шт;
- Крохмаль — 3 ст. л.;
- Сіль і чорний перець;
- Томатна паста — 3 ст. л.;
- Олія рослинна;
- Вода;
- Зелень.
Приготування:
Рис і гречку окремо відварити до готовності, можна навіть злегка розварити.
Поки варяться крупи, на рослинній олії пасерувати моркву з цибулею.
Додати томатну пасту, трохи води, солі і спецій, тушкувати на середньому вогні близько 5-7 хвилин.
Коли крупи приготуються, зняти їх з вогню. Гречку перебити блендером, додати спеції, сіль, нарізану зелень і крохмаль.
Додати до суміші рис, все перемішати до однорідності.
У форму налити трохи томатного соусу. З круп сформувати їжачки. Залити томатним соусом і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на пів години.
Апетитні запечені їжачки під ароматним томатним соусом на вечерю готові.
Смачного!
Детальніше про те, як зробити “їжачки” з гречки і рису, дивіться у відео нижче: