Торт без випічки з трьох інгредієнтів
До чого ж смачний може бути торт без духовки і печива. Просто приголомшливий торт з нічого. Обов’язково приготуйте – це дивовижно смачно. Ваше домашнє чаювання перетвориться на справжнє свято, а рідні будуть в повному захваті від такої смакоти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Борошно – 380 г.
- Цукор – 200 г.
- Сметана – 200 г.
- Ванільний цукор
- Розпушувач – 1 ч.л.
Крем
- Сметана – 600 г.
- Цукрова пудра – 5 ст.л.
- Загущувач для сметани – 2 уп.
Як приготувати торт
У глибоку миску відправимо 200 грам сметани, додамо 200 грам цукру, гарненько перемішати.
Додамо пару крапель ароматизатора ванілі, сюди ж просіємо борошно разом з чайною ложкою розпушувача.
Замішуємо тісто спочатку в мисці, а потім на столі.
Тісто розділимо на вісім рівних частин. З кожного шматочка зробимо кульку.
Розрівняти кожен шматочок пальцями і розкачати качалкою.
За допомогою кришки, від нашої сковороди, робимо коло.
Смажимо коржі на сухій сковорідці, з кожного боку до рум’яного кольору. Будьте обережні коржі смажаться дуже швидко.
У сметану додамо кілька крапель ароматизатора, додамо п’ять столових ложок цукрової пудри, гарненько перемішати міксером.
Якщо крем буде надто рідким, додайте загущувач для сметани.
Збираємо наш торт.
Рясно змащуємо кремом і накриваємо одним коржем за іншим, трохи крему залишимо на потім.
Щоб був рівним, торт помістимо в роз’ємне кільце і накриємо плівкою в контакт, відправимо в холодильник на ніч. Кільце всередині краще застелити пергаментом або флексом, щоб не прилипло до стінок.
Для прикраси, печиво помістимо в пакет і робимо з нього крихту. Я взяла світле і темне печиво, зовсім по чуть чуть.
Обмажемо кремом боки торта і присипаємо крихтою від печива.
Так швидко і просто можна приготувати дуже смачний торт!