Рецепт свинного шашлику в маринаді по-вірменськи
У нас для вас відмінний рецепт шашлику зі свинини в простому маринаді по-вірменськи!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Інгредієнти:
- Свинина м’якоть (тут окіст) – 1,5 кг
- Соняшникова олія – 100 мл
- Цибуля – близько 0,5 кг
- Хмелі-сунелі – 1 ч.л.
- Чорний перець горошком – до 1 ч.л.
- Запашний перець горошком – до 1 ч.л.
- Коріандр в зернах – на смак
- Сіль за смаком
Як приготувати шашлик по-вірменськи
1. Для маринаду з’єднуємо: рослинне олію, мелені перці (чорний і запашний), мелений коріандр, хмелі-сунелі і дрібно нарізану цибулю (1 шт.).
2. Цибулю ріжемо четвертинками. Сідниці у цибулі не зрізати, щоб цибулини не розпадалися.
3. Свинину ріжемо прямокутними шматками, відправляємо в миску або відерце з маринадом і цибулею, порізаною четвертими. Акуратно перемішуємо. Відправляємо в холодильник і зберігаємо там.
4. М’ясо насаджуємо на шампури, чергуючи з цибулею, злегка приправляємо сіллю.
5. Смажимо на вугіллі до готовності. Смачного!