Готуємо глазур для пасок за 2 хвилини, не кришиться і не липне до рук

Хотілося б поділитися з вами рецептом глазурі яка готується дуже швидко і просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда

Що необхідно для приготування:

  • цукрова пудра – 120 гр;
  • білок одного яйця – 25 – 30 гр;
  • сік лимона – 1 ст.л. (15 гр.);
  • розтоплений білий шоколад – 0,5 плитки (35 – 40 гр.) – за бажанням.

Процес приготування

Нам буде потрібно цукрова пудра, в яку ми додаємо лише один білок і добре розмішуємо до однорідного стану.

Тепер додаємо зовсім трохи соку лимона і знову розмішуємо.

Ну і нам залишилося збити цю масу міксером до побіління і загустіння.

Якщо у вас глазур вийде загустою, її можна розбавити холодною кип’яченою водою (додати буквально чайну ложку і знову трохи збити)

Вона добре наноситься на паску ложкою і не тече. Застигає ця глазур дуже швидко, протягом півгодини (години, якщо товстіший шар). При розрізуванні глазур практично не кришиться.

Але якщо в цю кількість глазурі додати зовсім небагато білого шоколаду, то вона вийде ще смачніше і абсолютно не буде кришитися і ще швидше застигне.

Не вдається скопіювати.