Просто і смачно. Найпростіший рецепт смачного м’яса без духовки
М’ясо виходить м’яким і соковитим, такий рулет я готую навіть на святковий стіл. Нам не знадобиться духовка, все робимо в каструлі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- шия свинна, 1200 кг;
- вода, 3 л;
- цибульне лушпиння, 100 г;
- сіль, 2 – 3 ст.л;
- часник, лавровий лист, перець.
Процес приготування
Змішуємо всі спеції. Можна взяти не тільки перераховані, але і свої улюблені.
М’ясо промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, обв’язуємо ниткою.
Укладаємо м’ясо в каструлю, додаємо воду, сіль і спеції, часник, лавровий лист і всі прянощі за смаком.
Доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь і млоїмо 1.40 хвилин.
Охолоджуємо м’ясо в бульйоні, потім виймаємо і просушуємо паперовими рушниками.
Змішуємо будь-які спеції і подрібнений через прес часник, ароматні трави і натираємо шматок м’яса.
Обмотуємо його пергаментом і відправляємо на ніч в холодильник.
На наступний день отримуємо дуже смачну закуску, яку ріжемо нарізкою і подаємо до столу.