Завжди тримаю напоготові курячу грудку і за 20 хвилин до приходу гостей готую м’ясо по-албанськи: смачніше, ніж просто котлети
Страва виходить смачною, нагадує улюблені багатьма рубані котлети, але набагато духмяніше і соковитіше.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча, 500 г;
- яйця, 3 шт;
- часник, 3 зубчики;
- сіль перець;
- майонез, 3 ст.л;
- борошно, 3 ст.л.
Процес приготування
М’ясо ріжемо дрібними шматочками.
Порада: щоб зробити це швидше і легше, трохи підморожуємо грудку в морозильній камері.
Змішуємо шматочки м’яса з яйцями, майонезом, сіллю, перцем, будь-якими спеціями і пропущеним через прес часником.
Масу добре перемішуємо до однорідності. Можна ще додати дрібно нарізану зелень.
Накриваємо ємність і відправляємо на 40 хвилин в холодильник.
Додаємо борошно, ще раз добре перемішуємо.
Обсмажуємо котлети на соняшниковій олії з двох сторін до рум’яної скоринки.
Котлети подаю з гострими соусами і аджикою, картопляним пюре, салатами зі свіжих овочів.