Секрет найсмачнішого запеченого м’яса (покрокові фото)
Сезон шашликів відкрито! А якщо немає можливості виїхати? Можна і вдома приготувати запечене м’ясо. Спробуйте замаринувати м’ясо за таким рецептом.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Інгредієнти:
- м’якоть свинна (як на стейки) – 6 шматочків
- огірковий розсіл – 100 мл
- сіль – 5 гр
- чорний перець – 5 гр
- солодка паприка – 5 гр
- гірчиця – 50 гр
- майонез – 100 гр
- солоні огірки – 150 гр
- помідор – 1 шт
- сир – 100 гр
Форма розміром 30 см х 35 см
М’ясо миємо. Обсушуємо паперовим рушником і робимо надрізи поперек і ще раз поперек. Виходить, як би сіточку малюємо під нахилом. Перевертаємо шматочки і робимо те ж саме.
Розміщуємо всі шматочки в щільний пакет. Заливаємо цікавим інгредієнтом – огірковим розсолом! Відправляємо туди спеції – сіль, перець, паприку і гірчицю, закриваємо пакет і добре все перемішуємо.
Викладаємо шматочки на деко, застелене пергаментним папером. На кожен шматочок кладемо приблизно по 1ст.л. майонезу і розмащуємо по всій поверхні.
Поверх викладаємо кружечок помідора і натерті огірочки і сир.
Відправляємо в розігріту до 180 градусів на 35 хвилин.
І подаємо до столу. Смачного!