Сирне печиво «Сушки»

Просте в приготуванні сирне печиво, яке виходить м’яким всередині і хрустким зовні. Ідеальне доповнення до чашки чаю, кави.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти на 16 штук:

  • Борошно – 200 г
  • Сир (будь-якої жирності) – 170 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Соняшникова олія – 30 г
  • Розпушувач – 3 г
  • Цукор – 60 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сіль – 0,5 г
  • Цукор – для посипання

Як приготувати печиво

Просіяне борошно з’єднати з сіллю і розпушувачем. Перемішати.

М’який сир з’єднати з яйцем і олією. Подрібнити блендером до однорідності.

Додати ванільний цукор і цукор, перемішати до однорідності.

З’єднати обидві суміші, замісити м’яке, не липнуче до рук тісто.

Накрити миску плівкою і залишити на 30 хвилин при кімнатній температурі.

Посипати килимок тонким шаром борошна, сформувати з тіста джгут, розділити на 16 частин.

З кожної частини сформувати джгут довжиною 12-14 см, з’єднати його в кільце.

Вмочити одну сторону печива в цукор і викласти на деко цукром догори.

Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці на середньому рівні без конвекції 15-20 хвилин до золотистого кольору. Час залежить від товщини печива.

Готове печиво остудити на решітці. Зберігати в закритій тарі, при кімнатній температурі до 3 днів. Смачного!