Торт «Чародійка» для тих, хто не любить морочитися на кухні
У цій статті ми розповімо нашим господарочкам, як приготувати найпростіший бісквітний торт «Чародійка». Рецепт сподобається навіть тим, хто не любить морочитися на кухні. Витрати часу і сил будуть мінімальними, зате результат – на 10/10!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Інгредієнти для бісквіта
- 150 г пшеничного борошна
- 1 чайна ложка розпушувача тіста
- 4 курячих яйця
- 150 г цукру
Інгредієнти для крему
- 1 г ваніліну або пакетик ванільного цукру
- 100 г цукру
- 250 мл молока
- 70 г вершкового масла
- 1 куряче яйце
- 2 столових ложки борошна
Інгредієнти для глазурі
- 30 г вершкового масла
- 60 мл молока
- 3 столових ложки какао
- 4 столових ложки цукру
Покроковий процес приготування:
Для бісквіта потрібно збивати яйця з цукром протягом 5-10 хвилин.
У яєчну масу просіваємо пшеничне борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо. Тісто викладаємо у форму і випікаємо при температурі 185 градусів 25-30 хвилин.
Для приготування заварного крему в каструлі змішуємо цукор, ванілін, борошно і яйце. Вливаємо половину молока і відправляємо на плиту. Коли закипить, вливаємо молоко, що залишилося і безперервно помішуємо до загустіння. Вимикаємо вогонь і додаємо в крем масло, перемішуємо.
Бісквіт потрібно розрізати на два коржі і просочити їх сиропом. Щоб зробити сироп, потрібно змішати 100 мл гарячої води і 1 столову ложку цукру.
Для глазурі змішуємо цукор, молоко, какао і масло. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння, помішуючи. Після загустіння можна знімати з плити.
Нижній корж потрібно зверху змастити, використавши весь заварний крем. Накриваємо його другим коржем і заливаємо торт глазур’ю. Після цього ставимо «Чародійку» в холодильник мінімум на 3 години.
Впевнені, всім ласунам наш тортик припаде до душі. Приємного апетиту, дорогі читачі!