Соковитий м’ясний Рулет: першокласна заміна будь-яким магазинним ковбасам

Такий смачний і соковитий рулет стане першокласною заміною будь-яким магазинним ковбасам. Насичений смак і аромат цієї чудової м’ясної закуски підкорить будь-якого гурмана.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Спробуйте приготувати і ваші гості безсумнівно оцінять, а ви будете на висоті!

Продукти:

  • Свинна грудинка – 1,8 кг.
  • Базилік сушений – 1 ч.л.
  • Коріандр мелений – 1 ч.л.
  • Паприка мелена – 1 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Часник – 7-8 часточок.

Як приготувати м’ясний рулет:

У невеликій мисці змішуємо приправи. Сушений базилік, коріандр, червону паприку і мелений перець, все добре перемішуємо.

Промиваємо свинячу грудинку.

Якщо шматок у вас занадто товстий, потрібно розрізати його уздовж, щоб вийшов пласт з м’яса приблизно в 1,5 см. заввишки.

Це потрібно, для того, щоб потім можна було згорнути м’ясо в рулет.

Гарненько натираємо м’ясо з усіх боків сіллю.

Тепер починаємо витирати в м’ясо наші змішані спеції. Втираємо спеції в м’ясо з усіх боків.

Натираємо часник через дрібну тертку або пропускаємо його через прес.

У внутрішню сторону м’яса втираємо весь часник. Тепер щільно притискаючи двома руками, звертаємо рулет.

Щоб рулет при випічці не розвалився, зв’язуємо рулет спеціальними кулінарними нитками або будь-якою щільною ниткою.

Отриманий рулет загортаємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник мінімум на 2-3 години.

Чим довше в такому вигляді простоїть рулет в холодильнику, тим краще він просочиться спеціями і смак м’яса буде більш ніжним і соковитим.

Добре б залишити такий рулет на всю ніч.

Далі кладемо рулет в рукав для запікання. Викладаємо на деко застелене пергаментним папером.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 1 годину і 45 хвилин.

Готовий рулет виймаємо з духовки, розрізаємо рукав і залишаємо рулет охолоджуватись.

З уже остиглого рулету знімаємо всі нитки.

Нарізаємо рулет і подаємо до столу. Смачного!

Не вдається скопіювати.