Які вони повітряні і ніжні, як хмара. Смакота!

Сьогодні хочемо поділитися з вами дуже смачними, пишними і незвичайними оладками. За розміром вони більше звичайних оладок, але менше млинців. Смак у них просто супер. Вам неодмінно сподобаються. Спробуйте приготувати!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Продукти:

Склянка об’ємом – 250 мл

  • Манна крупа – 1 склянка
  • Борошно – 1 склянка
  • Дріжджі – 1 ст. л.
  • Цукор – 1 ст. л.
  • Ванільний цукор – 1 ч. л.
  • Розпушувач – 2 ч. л.
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Вода тепла – 500 – 550 мл

Як приготувати оладки

У невелику миску висипаємо манну крупу, додаємо борошно, дріжджі, розпушувач, цукор, ванільний цукор, сіль і наливаємо теплу воду.

Все дуже добре розмішуємо віночком.

Тепер перетираємо занурювальним блендером отриману суміш, приблизно 5-6 хвилин.

Накриваємо суміш, харчовою плівкою і рушником і залишаємо на 1 годину в теплому місці.

Через годину добре перемішуємо всю суміш. Починаємо пекти оладки.

Якщо у вас є маленька міні сковорідка, то зараз вона буде якраз до речі.

У ній вийдуть маленькі млинці, формою трохи більше ніж оладки але менше звичайних млинців.

Якщо ж у вас звичайна сковорода, це теж не біда.

Просто наливайте тіста, стільки щоб млинець вийшов невеликий.

Ставимо сковорідку на вогонь трохи нижче середнього.

Трохи прогріваємо її і змащуємо олією.

У ополоник набираємо наше тісто і виливаємо на сковорідку роблячи невеликий млинець.

Смажимо наші оладки на невеликому вогні, з двох сторін до красивого золотистого кольору.

Подавати такі оладки можна з медом або сметаною. Смачного!

Не вдається скопіювати.