Готую їх уже кілька днів. Булочки з сиром – пишні як пух

Простий рецепт м’яких і пишних булочок, які можна робити з будь-якою начинкою. У моєму варіанті – це сир з абрикосовим джемом, виходить ідеальне поєднання.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • молоко тепле, 250 мл;
  • цукор, 100 г;
  • дріжджі сухі, 11 г;
  • яйця, 2 шт;
  • сіль, 1 ч.л;
  • масло вершкове, 80 г;
  • борошно, 600 г.

Для приготування начинки необхідно:

  • сир, 220 г;
  • джем абрикосовий, 100 г;
  • жовток і молоко для змащення.

Процес приготування булочок

У теплому молоці змішуємо цукор і дріжджі. Накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.

Додаємо яйця і сіль, перемішуємо.

Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо тісто.

Додаємо розм’якшене вершкове масло і вмішуємо його в тісто.

Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1 годину.

Для начинки змішуємо сир з джемом.

Вимішуємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, кожен розкатуємо і викладаємо начинку.

Формуємо булочки і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.

Накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.

Збиваємо жовток з молока і змащуємо булочки.

Випікаємо при 180 градусах близько 25 хвилин, дивіться по своїй духовці.

Готові булочки можна посипати цукровою пудрою, а якщо ви будете робити їх з яблучним джемом або начинкою зі свіжих яблук, можна пудру змішати з корицею.

Не вдається скопіювати.