Готую їх уже кілька днів. Булочки з сиром – пишні як пух
Простий рецепт м’яких і пишних булочок, які можна робити з будь-якою начинкою. У моєму варіанті – це сир з абрикосовим джемом, виходить ідеальне поєднання.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- молоко тепле, 250 мл;
- цукор, 100 г;
- дріжджі сухі, 11 г;
- яйця, 2 шт;
- сіль, 1 ч.л;
- масло вершкове, 80 г;
- борошно, 600 г.
Для приготування начинки необхідно:
- сир, 220 г;
- джем абрикосовий, 100 г;
- жовток і молоко для змащення.
Процес приготування булочок
У теплому молоці змішуємо цукор і дріжджі. Накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.
Додаємо яйця і сіль, перемішуємо.
Всипаємо частинами просіяне борошно і вимішуємо тісто.
Додаємо розм’якшене вершкове масло і вмішуємо його в тісто.
Накриваємо тісто і залишаємо в теплому місці на 1 годину.
Для начинки змішуємо сир з джемом.
Вимішуємо тісто і ділимо його на порційні шматочки, кожен розкатуємо і викладаємо начинку.
Формуємо булочки і викладаємо їх на деко, застелене пергаментом.
Накриваємо і залишаємо на 15 хвилин.
Збиваємо жовток з молока і змащуємо булочки.
Випікаємо при 180 градусах близько 25 хвилин, дивіться по своїй духовці.
Готові булочки можна посипати цукровою пудрою, а якщо ви будете робити їх з яблучним джемом або начинкою зі свіжих яблук, можна пудру змішати з корицею.