Медовик за 30 хвилин: ніхто навіть і не подумає, що це десерт “на швидку руку”
Не завжди торт — це тривалий і важкий процес, а також бардак на кухні і сила-силенна грядной посуду. Цей рецепт тому прямий доказ.Представляємо вашій увазі рецепт відмінного медовика, який сподобається кожному члену вашої родини.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Такий швидкий в приготуванні і всіма улюблений тортик виручить кожну господиню, коли гості на порозі. Складається він з простих інгредієнтів, потрібна мінімальна кількість витраченого часу і зусиль. Це просто ідеально для тих, у кого завжди багато справ. Зберігайте рецептик, готуйте і насолоджуйтеся.
Потрібні інгредієнти:
- 2 яйця
- 100 г цукрового піску
- 100 г меду
- щіпка солі
- 75 г вершкового масла
- 180 г борошна
- 10 г розпушувача
- 500 г сметани
- 75 г цукрової пудри
- 20 г ванільного цукру
Починаємо процес:
- Спочатку збиваємо яйця, сіль і цукровий пісок, використовуючи міксер.
- Після чого додаємо вершкове масло, попередньо розтоплене, і мед. Добре все знову перемішуємо до однорідності.
- Тепер об’єднуємо борошно і розпушувач. Перемішуємо і відправляємо до яєчної суміші. Міксером замішуємо тісто.
- Потім беремо форму для запікання і застилаємо її пергаментним папером. Розподіляємо рівномірно підготовлене тісто і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 10 хвилин.
- Тепер беремося за приготування крему. Для цього в окрему ємність відправляємо сметану, цукрову пудру і ванільний цукор. Перемішуємо все до однорідності.
- Після закінчення потрібного часу корж дістаємо з духовки і даємо йому охолонути. Після чого розрізаємо його на 4 однакові частини.
- Потім укладаємо один на одного, рясно змащуючи кожен підготовленим кремом. Боки і верх торта також покриваємо ним.
- Обрізки коржів подрібнюємо і присипаємо ними з усіх боків.
- Відправляємо медовик буквально на пів години в холодильник для просочення.
Приємного апетиту!