Рецепт приготування курячих відбивних без яєць і борошна
Курячі відбивні – саме та страва, яку просто неможливо розлюбити. Ніжна курятина в спеціях і золотистій скоринці – ідеальне частування на всі випадки життя. Ми звикли обсмажувати відбивні на сковорідці, попередньо вмочуючи їх у яйце, а потім в борошно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Виявляється, їх можна готувати по-іншому. Ми розповімо вам, як смачно запекти курячі відбивні. Борошно і яйце для цього рецепта не знадобляться. Ця страва – знахідка для тих, хто віддає перевагу соковитому м’ясу і не любить відмивати руки від налиплого панірування.
Складові:
- Куряче філе 4 шт.
- Мед 40 г
- Гірчиця 30 г
- Часник 3-4 зуб.
- Майонез 50 г
- Сіль на смак
- Червоний перець мелений на смак
- Паприка на смак
- Соняшникова олія 30 мл
Приготування:
Щоб приготувати маринад, змішайте гірчицю, соняшникову олію, пропущений через прес часник, рідкий мед і майонез. Додайте сіль і спеції на смак. Відмінно підійде червоний мелений перець або паприка. Гарненько все перемішайте.
Промийте куряче філе, висушіть його за допомогою паперового рушника і наріжте тонкими пластинами.
Накрийте м’ясо харчовою плівкою і акуратно відбийте. Потім помістіть куряче м’ясо в глибокий посуд, залийте маринадом і залиште на 1-2 години.
Замариновані відбивні викладіть на застелене пергаментним папером деко, полийте м’ясо маринадом і поставте страву в розігріту до 180 градусів духовку на 40 хвилин.
Вам сподобався рецепт?