Запечені реберця в духовці. Дивовижно ніжне м’ясо
Запечені реберця в духовці неймовірно смачна і ніжна страва, яка підійде для будь-якого гарніру.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Запечені реберця в духовці: інгредієнти
- Ребра свинні – 1 кг.
- Паприка – 3 ч. Л
- Коричневий цукор – 3 ч. л.
- Соус для барбекю
- Перець і сіль – за смаком
- Сушений часник – 1 ч. л.
Рецепт приготування
Свинні ребра посипте паприкою, коричневим цукром і часниковим порошком. Посоліть, поперчіть, за допомогою рук втирайте спеції в м’ясо з усіх боків.
Застеліть форму для випікання фольгою і викладіть туди реберця.
Зверху м’ясо також накрийте фольгою.
Поставте м’ясо в розігріту до 180 градусів і запікайте 2 години.
Після закінчення часу форму зі свинячими реберцями дістаньте з духовки і змастіть соусом барбекю.
Температуру духовки підійміть до 200 градусів і відправте м’ясо в духовку на 10-15 хвилин, не закриваючи зверху.
Запечені реберця в духовці готові до подачі.