Два інгредієнта, які роблять тісто для чебуреків ідеальним. Начинка в моїх чебуреках теж смачна
За допомогою цього рецепта я готую дуже повітряні, м’які, зовсім не жирні чебуреки з соковитою і ароматною начинкою. Все робиться просто і швидко.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кип’яток, 1 стакан;
- горілка, смалець по 1 ст.л;
- борошно, 3 стакани;
- сіль, 1 ч.л.
Для приготування начинки необхідно:
- фарш будь-який, 500 г;
- цибуля, 2 шт;
- сіль звичайна або адигейська, 1 ч.л;
- лимонний сік, 1 ст.л;
- часник, суміш перців, зелень.
Процес приготування
Додамо смалець (!), горілку (!) І сіль. Замінювати смалець на соняшниковою олією не раджу.
В кип’ятку розчиняємо горілку і смалець, додаємо сіль і олію. Горілка і жир роблять тісто ніжним і хрустким.
Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
Порада: борошна може знадобитися більше або менше, головне – не переборщити, щоб тісто не стало занадто тугим.
Накриваємо тісто і залишаємо на час.
Фарш заправляємо дрібно різаною або тертою цибулею, сіллю і спеціями, зеленню. Щоб начинка була соковитою, можна додати кубики замороженого вершкового масла.
Формуємо чебуреки з начинкою і обсмажуємо їх на олії з двох сторін до золотистості.