Пиріг-дерун на сковорідці. Ситний перекус за 20 хвилин
Якщо у вас є вільні 20 хвилин, то швидше за відправляйтеся на кухню! А в наявності інгредієнтів для приготування пирога-деруни можна не сумніватися – всі необхідні продукти, як правило, є в кожному будинку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Картопля – 3 бульби середнього розміру
- Курячі яйця – 2 шт
- Сир (у мене “Гауда”) – 100 г
- Борошно – 3 ст ложки
- Сіль і чорний перець – за смаком
- Соняшникова олія – для змащування сковорідки
Покроковий процес приготування:
Очищену картоплю натираємо на великій тертці.
Додаємо до неї сіль і перець, яйця, борошно, натертий на великій тертці сир.
Перемішуємо всі інгредієнти до однорідної консистенції і перекладаємо масу на розігріту сковорідку, попередньо змащену олією.
Накриваємо сковорідку кришкою і випікаємо пиріг протягом 10 хвилин на невеликому вогні.
Потім перевертаємо його на іншу сторону за допомогою лопатки і випікаємо ще 7-10 хвилин до появи золотистої скоринки.
Наш пиріг готовий! Тільки подивіться, який він рум’яний і апетитний!
Готовий пиріг можна прикрасити дрібно порізаною зеленню.