Зелений борщ: готуємо за бабусиним рецептом

Думаю, кожному з дитинства знайомий смак зеленого борщу. Він просто божественний! І кожен сезон, навесні, я готую цю страву. Борщ зі щавлем виходить дуже смачний і ситний. І відмінно підходить для щоденного меню.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 3 літри води
  • 500 грам м’яса
  • 1 цибулина
  • 1 морква
  • пучок щавлю
  • пучок петрушки
  • пучок зеленої цибулі
  • сметана за смаком
  • сіль, перець за смаком
  • 1 куряче яйце на порцію супу

Як приготувати зелений борщ

У каструлю кладемо м’ясо, нарізане шматочками. Заливаємо водою і ставимо на плиту. Відварюємо м’ясо до готовності протягом 1 години. Потім додаємо очищену цибулину і моркву.

Подрібнюємо щавель, зелену цибулю і петрушку. Проціджуємо бульйон.

Готовий бульйон солимо і перчимо до смаку і кладемо приготовлену зелень. Готовий суп знімаємо з вогню.

Яйця відварюємо до готовності і натираємо на дрібну тертці.

У тарілку кладемо яйця, вливаємо суп і кладемо шматочок м’ясо зі сметаною. І відразу ж подаємо до столу. Смачного!