Мій спосіб заготівлі ягід: без варіння, без банок і цукру! Смачніше будь-якого варення
При варінні варення, фрукти та ягоди втрачають багато корисних речовин і вітамінів. Щоб зберегти не тільки свіжий аромат і смак, але і вітаміни, я використовую такий рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування ви можете брати будь-які ягоди і фрукти.
Також будуть потрібні чисті порційні контейнери з харчового пластика і блендер.
Ягоди перебираємо, щоб прибрати зіпсовані, кісточки теж прибираємо.
Масу подрібнюємо за допомогою блендера і розливаємо по контейнерах.
Зверху можна для краси викласти цілі, красиві ягідки, закриваємо кришкою і відправити в морозильну камеру.
Можна зробити мікс – полуницю з малиною або використовувати інші поєднання ягід.