Молода капуста запечена в духовці. Апетитна і корисна страва з пікантним соусом

Молода капуста запечена в духовці виходить дуже смачною і ароматною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Молода капуста – один кілограм
  • Оливкова олія – сорок мілілітрів
  • Вершкове масло – сорок грам
  • Паприка – дві чайних ложки
  • Перець – за смаком
  • Сіль за смаком

Для соусу:

  • Помідори – сорок грам
  • Сметана – тридцять грамів
  • Часник – два зубчики
  • Болгарський перець – тридцять грамів
  • Оливкова олія – сорок мілілітрів
  • Кріп
  • Перець – за смаком
  • Сіль за смаком

Як приготувати молоду капусту

Наріжте великими пластинками капусту. Утворені кружки змастіть з одного боку вершковим маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Після присипте паприкою.

Застеліть деко пергаментним папером і викладіть змащеною стороною вниз капусту. Зверху її змастіть оливковою олією, поперчіть і посоліть за смаком, присипте паприкою.

Капусту накрийте фольгою і випікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.

Наріжте на дрібні шматочки помідор і солодкий перець, покладіть в миску. Додайте подрібнений кріп і оливкову олію. Туди ж видавити через прес часник, додайте перець і сіль за смаком. Все добре перемішайте.

Капусту дістаньте, перекладіть на тарілку, викладіть зверху соус і сметану, а потім подайте до столу.

Молода капуста запечена в духовці виходить дуже смачною.

Не вдається скопіювати.