Молода капуста запечена в духовці. Апетитна і корисна страва з пікантним соусом
Молода капуста запечена в духовці виходить дуже смачною і ароматною, вона обов’язково сподобається Вашим рідним і друзям.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Молода капуста – один кілограм
- Оливкова олія – сорок мілілітрів
- Вершкове масло – сорок грам
- Паприка – дві чайних ложки
- Перець – за смаком
- Сіль за смаком
Для соусу:
- Помідори – сорок грам
- Сметана – тридцять грамів
- Часник – два зубчики
- Болгарський перець – тридцять грамів
- Оливкова олія – сорок мілілітрів
- Кріп
- Перець – за смаком
- Сіль за смаком
Як приготувати молоду капусту
Наріжте великими пластинками капусту. Утворені кружки змастіть з одного боку вершковим маслом, посоліть і поперчіть за смаком. Після присипте паприкою.
Застеліть деко пергаментним папером і викладіть змащеною стороною вниз капусту. Зверху її змастіть оливковою олією, поперчіть і посоліть за смаком, присипте паприкою.
Капусту накрийте фольгою і випікайте 40 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Наріжте на дрібні шматочки помідор і солодкий перець, покладіть в миску. Додайте подрібнений кріп і оливкову олію. Туди ж видавити через прес часник, додайте перець і сіль за смаком. Все добре перемішайте.
Капусту дістаньте, перекладіть на тарілку, викладіть зверху соус і сметану, а потім подайте до столу.
Молода капуста запечена в духовці виходить дуже смачною.