Вам набридли звичні страви з капусти? — урізноманітніть своє меню простим і незвичайним рецептом

Невелику капусту розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно наріжте.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно нарубайте зелену цибулю.

Розбийте три яйця в миску, перемішайте і залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте трохи соєвого соусу і як слід все перемішайте.

Додайте по одній столовій ложці пшеничного і кукурудзяного борошна і перемішайте з овочами.

Налийте рослинну олію в сковороду, нагрійте на невеликому вогні і викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.

Коли низ підсмажиться, переверніть млинець. Дайте йому підрум’янитися з іншого боку.

Зніміть з вогню, наріжте на порційні шматки і подавайте.

Докладний рецепт у відео нижче. У ньому використовується спеціальна сковорода, але і звичайна з кришкою підійде відмінно.

Не вдається скопіювати.