Вам набридли звичні страви з капусти? — урізноманітніть своє меню простим і незвичайним рецептом
Невелику капусту розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно наріжте.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Болгарський перець наріжте тонкими смужками. Дрібно нарубайте зелену цибулю.
Розбийте три яйця в миску, перемішайте і залийте ними капусту. Додайте перець і цибулю, посоліть, поперчіть. Додайте трохи соєвого соусу і як слід все перемішайте.
Додайте по одній столовій ложці пшеничного і кукурудзяного борошна і перемішайте з овочами.
Налийте рослинну олію в сковороду, нагрійте на невеликому вогні і викладіть капусту. Розподіліть її у вигляді великого млинчика. Зверху можна додати кунжут. Накрийте кришкою.
Коли низ підсмажиться, переверніть млинець. Дайте йому підрум’янитися з іншого боку.
Зніміть з вогню, наріжте на порційні шматки і подавайте.
Докладний рецепт у відео нижче. У ньому використовується спеціальна сковорода, але і звичайна з кришкою підійде відмінно.