Смачне домашнє морозиво — готується і з’їдається у два рахунки

Ніжне і вершкове, м’яке і ароматне, — одним словом, ідеальне домашнє морозиво, від якого неможливо відірватися! Приготувати його можна і без морожениці, і без окремого збивання вершків. Рецепт дуже простий, а результат — гідний. Спробуйте приготувати це морозиво якомога швидше!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Інгредієнти:

  • полуниця — 500 гр;
  • вершки 20 % — 500 мл;
  • згущене молоко — 300 гр.

Приступаємо до приготування морозива:

1. У блендер поміщаємо всі інгредієнти: миту полуницю без хвостиків, вершки і згущене молоко. Полуницю можна замінити на будь-яку ягоду або фрукт, на ваш смак. Збиваємо протягом 3-5 хвилин.

Виходить однорідна і повітряна вершкова маса.

2. Перекладаємо морозиво в форму, накриваємо харчовою плівкою і відправляємо в морозилку на годину.

3. Дістаємо, перемішуємо віночком, ретельно розбиваємо грудочки. Знову накриваємо плівкою і відправляємо в морозилку ще на годину. Повторити дану процедуру потрібно ще 2 рази через кожні 40 хвилин.

Морозиво готове! Можна подавати до столу.

Смачного!

Детальніше про те, як приготувати домашнє морозиво без кристалів льоду, дивіться у відео нижче:

Не вдається скопіювати.