Коли мало м’яса: просто змішую фарш з кефіром (ділюся рецептом бюджетної вечері)
Цю страву я готую на основі курячого або індичого фаршу. Виходить дуже ситно, смачно і, головне, бюджетно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Як готувати:
У миску виливаємо 300 грамів кефіру.
Курячу або індичу грудку перемелюємо в фарш і додаємо до кефіру.
Розбиваємо яйце в миску.
3-4 зубчики часнику натираємо на тертці мул видавлюємо за допомогою часникодавки.
До фаршу додаємо часник, солимо і перчимо, висипаємо пакетик розпушувача.
Всі інгредієнти добре перемішуємо.
Додаємо 120 грамів просіяного борошна і знову перемішуємо, щоб не було грудочок.
У розігріту сковороду вливаємо 80-100 мл олії. За допомогою столової ложки викладаємо тісто з фаршем, формуючи оладки.
Накриваємо кришкою і обсмажуємо на середньому вогні протягом 5 хвилин до золотої скоринки.
Перевертаємо оладки на іншу сторону і готуємо під кришкою ще 5 хвилин.
Викладаємо пишні і ніжні оладки на тарілку і подаємо зі сметаною до столу.