Лінивий торт “Медовий пух” без розкачки коржів

За цим рецепт приготувати торт може будь-хто, адже це надзвичайно просто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Потрібно всього лиш бажання та необхідні інгредієнти. А наповнювачі можете обирати будь-які – сухофрукти або горішки, шматочки цукатів або мак.

Інгредієнти:

  • – мед, 6 ст.л;
  • – борошно, 320 г;
  • – сіль, третина1/3 ч.л;
  • – сода, 1 ч.л;
  • – яйця, 5 шт.;
  • – цукор, 200 г.

Для приготування крему потрібні :

– сметана, 800 г;

– пудра цукрова за смаком.

Приготування:

  1. До меду додати соду та підігріти на повільному вогні. Коли суміш зміниться в кольорі, зняти з вогню. Яйця змішати міксером з сіллю та цукром протягом 5 хвилин.
  2. Мед з содою додаємо до яєчної маси та все ретельно перемішуємо. Ще додаємо просіяне борошно й замішуємо тісто. 
  3. Змащуємо вершковим маслом дно чаші мультиварки й все застилаємо пергаментом. Тісто поміщаємо в мультиварку та випікаємо протягом однієї години. Готовність перевіряємо шпажкою.
  4. За цей час готуємо крем: збиваємо сметану з пудрою. 
  5. Торт виймаємо, охолоджуємо і розрізаємо на 5 коржів. Змащуємо кожен кремом та складаємо торт. Зверху прикрашаємо за бажанням: наприклад, обсипаємо подрібненими горіхами, тертим шоколадом.
  6. Поміщаємо на декілька годин в холодильник для просочування. Смачного!