Кабачки зі смаком білих грибів: всі тонкощі приготування

Соковиті та свіжі кабачки — справжній скарб для господинь, адже з них можна приготувати безліч страв.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Саме зараз період придбати ці овочі й зробити неймовірно смачну заготівлю на зиму. Кабачки, приготовлені за цим рецептом, вас дійсно здивують. Ця консервація особлива й зовсім не схожа на інші.

Якщо ви хочете здивувати всіх своїх друзів, то приготуйте кабачки за цим рецептом.

Інгредієнти:

  • 1,5 кг кабачків
  • 4 зуб. часнику
  • 1 ст. л. солі
  • 1 ч. Л. чорного перцю (меленого)
  • 3 ст. л. цукру
  • 120 мл соняшникової олії
  • 120 мл оцту 9% -го
  • 1 перець чилі
  • 20 г кропу
  • 20 г петрушки

Приготування:

1. Щоб кабачки максимально нагадували гриби, потрібно обирати молоді овочі. Потім ретельно їх промити та нарізати шматочками середнього розміру. Помісти овоч в глибоку посудину.

2. Очисть часник й пропусти через прес. Додай до кабачків разом з цукром, сіллю, олією та чорним перцем. Полий кабачки оцтом.

3. Порізану зелень також потрібно додати до кабачків, разом з нарізаним кільцями гострим перцем. Все ретельно перемішати та залишити на 3 години. За цей час можна промити банки.

4. Після закінчення 3 годин розклади кабачки по банках. Залий їх соком. Потім рекомендуємо простерилізувати хвилин 8. Потім дістаємо з води та закриваємо.

Банки потрібно перевернути верх дном та всіх окутати теплим покривалом.

Такі кабачки дуже схожі на консервацію з білих грибів. Ви самі здивуєтеся, коли спробуєте!

Не вдається скопіювати.