Кабачки зі смаком білих грибів: всі тонкощі приготування
Соковиті та свіжі кабачки — справжній скарб для господинь, адже з них можна приготувати безліч страв.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Саме зараз період придбати ці овочі й зробити неймовірно смачну заготівлю на зиму. Кабачки, приготовлені за цим рецептом, вас дійсно здивують. Ця консервація особлива й зовсім не схожа на інші.
Якщо ви хочете здивувати всіх своїх друзів, то приготуйте кабачки за цим рецептом.
Інгредієнти:
- 1,5 кг кабачків
- 4 зуб. часнику
- 1 ст. л. солі
- 1 ч. Л. чорного перцю (меленого)
- 3 ст. л. цукру
- 120 мл соняшникової олії
- 120 мл оцту 9% -го
- 1 перець чилі
- 20 г кропу
- 20 г петрушки
Приготування:
1. Щоб кабачки максимально нагадували гриби, потрібно обирати молоді овочі. Потім ретельно їх промити та нарізати шматочками середнього розміру. Помісти овоч в глибоку посудину.
2. Очисть часник й пропусти через прес. Додай до кабачків разом з цукром, сіллю, олією та чорним перцем. Полий кабачки оцтом.
3. Порізану зелень також потрібно додати до кабачків, разом з нарізаним кільцями гострим перцем. Все ретельно перемішати та залишити на 3 години. За цей час можна промити банки.
4. Після закінчення 3 годин розклади кабачки по банках. Залий їх соком. Потім рекомендуємо простерилізувати хвилин 8. Потім дістаємо з води та закриваємо.
Банки потрібно перевернути верх дном та всіх окутати теплим покривалом.
Такі кабачки дуже схожі на консервацію з білих грибів. Ви самі здивуєтеся, коли спробуєте!