З’їли банку за раз! Не кабачки, а золото: рецепт корисного салату
Мариновані кабачки зі свіжою зеленню і зеленою цибулею, будуть прекрасним доповненням до різних м’ясних страв на пікніку або вечері.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, огірки, морква по 2 шт;
- кріп і зелена цибуля по хорошому пучку;
- часник, 2 зубчики;
- кунжут обсмажений, 1 ст.л;
- оцет яблучний, 80 мл;
- олія, 60 мл;
- перець чилі за смаком;
- сіль, 1 ч.л;
- перець і спеції;
- цукор, 0.5 ч.л.
Процес приготування
Кабачки і моркву тремо на тертці для корейської моркви. Огірки теж тремо таким чином.
Ріжемо кріп і зелену цибулю, змішуємо з кабачками, морквою, огірками, пропущеним через прес часником і олією, оцтом, чилі, сіллю.
Всю масу добре вимішуємо і перекладаємо в банку, трамбуємо і заливаємо соком.
Відправляємо в холодильник на 4 години настоюватися. Періодичні перевертаємо банку, щоб маринад просочував овочі.
Салат виходить свіжим, хрустким, дуже ароматним і смачним, для шашлику дуже вдале доповнення. При подачі посипаємо обсмаженим кунжутом.