Дякую сусідці по дачі, знову здивувала. Таких смачних помідорів я ще не їла

Незвичайність маринування помідорів в тому, що будемо додавати свіжі і ароматні листочки м’яти. Страва виходить з яскравою, з пікантними нотками, дуже смачна, підходить до м’ясних закусок.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • помідори, 1 кг;
  • м’ята, пучок;
  • часник, до 10 зубчиків;
  • олія соняшникова, 50 мл;
  • сіль перець;
  • мед, 1 ст.л.

Процес приготування

Помідори промиваємо і ріжемо шматочками.

Часник беріть за смаком, якщо любите гостре, тоді більше.

Змішуємо олію з сіллю і перцем, медом, пропущеним через прес часником.

М’яту ріжемо. Якщо немає свіжої, підходить суха.

У ємність укладаємо шари: помідори, посипаємо м’ятою і поливаємо заправкою.

Заповнюємо ємність, накриваємо і ставимо в холодильник на 2 години.

Страва може зберігатися кілька днів в холодильнику.

М’яту можна замінити свіжим базиліком, підходить і розмарин. Мед додавайте до смаку.

Не вдається скопіювати.