Улюблена страва сина. Пікантні баклажани
Це дуже смачно і легко. … А з огляду на, що баклажани зараз продаються цілий рік, то балувати себе можна всесезонно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
- -Баклажани – 2 штуки (краще взяти 3-4 міні-баклажани)
- -Коріандр – свіжий
- -Оливкова масло – 2 ст ложки
- -Сладкій чилі соус – 4 ст ложки
- -сік лимона – 2 ст ложки
- -Часник – 1 зубчик
Приготування:
Змішати 1 ст ложку оливкової олії, сік лимона, чилі соус і вилити в сковороду або сотейник, дати закипіти, додати часник, коріандр.
Баклажани порізати уздовж, посолити, дати постояти 20 хвилин, злегка віджати, обсмажити в одній ложці оливкової олії. Перекласти баклажани в сковороду з чилі соусом, дати покипіти 2-3 хвилини. Викласти баклажани на блюдо, полити соусом.