Омлет з яєць і кабачка на сніданок за 20 хвилин
Бюджетний омлет з яєць, який готується за 20 хвилин. Такий сніданок з кабачками, я з’їла з великим задоволенням, хоча не люблю яйця ні в якому вигляді.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка Рецептів
Необхідні продукти:
- 50 г сиру твердого
- 3 шт яйця
- 3 ст.л. молока
- 1 ст.л. сметани
- 1 ст.л. борошна
- 1 шт кабачок (350 г)
- зелена цибуля
- перець чорний мелений
- сіль
Як приготувати омлет з яєць
Один середній кабачок нарізаємо тонкими кільцями.
Форму в якій будемо випікати омлет, змащуємо вершковим маслом.
Викладаємо у форму нарізаний кабачок.
У миску вбиваємо 3 яйця, вливаємо 3 столові ложки молока
Додаємо столову ложку сметани і чорний перець з сіллю на свій смак.
Всипаємо 1 столову ложку борошна і збити міксером до однорідної маси.
Отриману масу виливаємо в форму з кабачками.
На великій тертці натираємо 50 грам твердого сиру і зверху посипаємо.
Подрібнюємо трохи зеленої цибулі і також посипаємо зверху.
Відправляємо в розігріту духовку до 200 градусів і випікаємо 20 хвилин.
Готовий омлет за бажанням посипаємо ще зеленою цибулею
Нарізаємо і подаємо до столу. Такий сніданок готується дуже швидко а на смак просто супер. Обов’язково приготуйте.