Кабачкова запіканка на сковорідці. Швидше за все, Ви з’їсте все відразу
Запіканка на сковорідці. Дуже ніжна, ароматна і смачна, можна з’їсти відразу всю. Спробуйте приготувати!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- 3 зовсім маленьких кабачка (або 2 середніх)
- 1 пачка сиру (180 гр)
- 2 яйця
- 30 мл молока
- 2 ст.л. борошна
- 80 гр твердого сиру
- сіль, перець, орегано
- 2 зубчики часнику
Покроковий процес приготування:
Кабачки необхідно тонко нарізати, я наріжу їх спіралерізкою, можна нарізати ножем, можна овочечисткою для овочів.
Ось така миска у мене вийшла! Кабачки ми не солимо!
І тепер приступаємо до заливки: до пачки сиру (180 г) додаємо 2 яйця. Бажано взяти сир без сильної кислинки. І вливаємо 30 мл молока. І перемішуємо до однорідності.
Додаю пару столових ложок борошна, щоб вона потім взяла на себе сік від кабачків.
І ще раз добре перемішуємо.
Тісто солимо, додаємо спецій за смаком. Я додам чорний мелений перець і орегано.
Видавлю пару зубчиків часнику через прес.
Додаю 80 гр тертого сиру.
Додаємо кабачки до сирного тіста і гарненько перемішуємо.
Сковороду розігріваємо, змащуємо олією.
Викладаємо суміш, розрівнюємо і накриваємо кришкою.
Готуємо хвилин 15 на маленькому вогні.
Середина буде ще сирою, але краєчки вже підрум’яняться. Накриваємо тарілкою і перевертаємо.
Додаємо трохи олії і акуратно “зіштовхуємо” запіканку на сковорідку.
Накриваємо кришкою і на маленькому вогні доводимо до готовності ще 15 хвилин. Обов’язково перевірте готовність на суху зубочистку.
Запіканка готова! Смачного!