З’єднуємо капусту і огірки і отримуємо новий смак, завдяки незвичайній заправці
Готую такий салат дуже часто і ніколи не набридає!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Простий салат з молодої капусти з огірків здається абсолютно банальним, але на столі його будуть сприймати як абсолютно нову страву. Невелика кухарська хитрість криється в особливій заправці, зібраній зі сметани, яєчних жовтків і гірчиці.
Продукти:
- 400 грамів молодої капусти,
- 1 огірок,
- 4 яйця,
- пучок зелені (краще взяти пополам петрушки і кропу),
- 3 столові ложки оливкової олії, стільки ж сметани,
- чайна ложа гірчиці
- третина чайної ложки солі.
Як приготувати капустяний салат:
Салат готується елементарно. Шаткуємо відразу всю капусту в салатник, туди ж нарізаємо досить дрібно огірки і всю зелень.
Відварюємо яйця, відокремлюємо білки від жовтків. Білки також нарізаємо відразу в салат. Жовтки перекладаємо в іншу ємність, солимо їх і розминаємо виделкою з оливковою олією.
До жовтків додаємо сметану, гірчицю, все перемішуємо і заправляємо салат. Смачного!