І торта не треба. Нереально смачний пиріг без замісу тіста

Вам точно полюбиться цей пиріг через його чудовий смак і легкість приготування – досить перемішати всі компоненти. Пиріг дуже м’який, ніжний саме в теплому вигляді, поки він ще не охолов. Тому поспішіть спробувати шматочок!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • борошно пшеничне – 180 г,
  • яйця – 3 шт.,
  • цукор – 170 г,
  • олія соняшникова – 90 мл,
  • морква – 200 г (1-2 шт.),
  • ізюм – 100 г,
  • розпушувач – 2 чайних ложки,
  • ванільний цукор – 10 г.

Покроковий процес приготування:

Ізюм промиваємо, заливаємо кип’ятком і даємо постояти протягом п’яти хвилин.

У чашу блендера вбиваємо яйця. Відправляємо туди ж цукор.

Ретельно збиваємо суміш. Всипаємо туди ванільний цукор. Знову збиваємо до отримання повітряної білої маси – вам знадобиться 5-7 хвилин часу.

Зливаємо воду, в якій знаходився ізюм і викладаємо його на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайву вологу.

До яєчної суміші вливаємо олію.

У борошно всипаємо розпушувач і старанно перемішуємо.

Морквину (попередньо почищену і вимиту) натираємо на дрібній тертці.

Просіваємо борошно в суміш яєць. Ретельно збиваємо склад за допомогою блендера.

До суміші яєць відправляємо ізюм і терту моркву. Знову перемішуємо.

Відправляємо тісто в форму з силікону і акуратно розрівняємо його.

Нагріваємо духовку до температури 180 градусів. Ставимо в неї пиріг і випікаємо протягом 40 хвилин.

Після потрібного часу витягуємо пиріг з духовки, посипаємо його цукровою пудрою (хтось любить рясно посипаний пиріг, хтось – менше). Смачного!

І торта не треба. Нереально смачний пиріг без замісу тіста