Домашній плавлений сирок «Янтар»
Плавлений сирок Янтар – дуже якісний продукт. Але домашній сирок ще смачніший і корисніший. Приготуйте сирок вдома, і ви переконаєтеся, що домашні продукти набагато краще.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Складові:
- Сир-500г.
- Молоко-0,5 склянки
- Масло вершкове-2 ст.л.
- Сода харчова-0,5 ч.л.
- Сіль за смаком (у мене 1,5 ч.л.)
- Приправи (кмин, часник, кріп-за смаком)
Приготування домашнього плавленого сирка «Янтар»
1.Творог розтерти з содою. Добавити молоко і добре розмішати.
2. Нагріти на повільному вогні, постійно помішуючи.
3. Коли суміш почне поступово плавитися, додати сіль і вершкове масло.Можно додати спеції за смаком.
4. Довести до повного розчинення, постійно помішуючи.