З такою закускою з кабачків та баклажанів, ніяких салатів не треба

На цей раз я приготувала мікс з овочів з додаванням соусу Тонкацу. Якщо любите овочі з кисло-солодким смаком, то повинно сподобатися. Мені подобається їсти в холодному вигляді з гарячою відвареною картоплею. Але це вже справа смаку звичайно, можна хоч на хліб класти, як овочеву ікру.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Кабачки молоді – 300 г
  • Баклажани – 400 г
  • Болгарський перець – 1 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.

ЗАПРАВКА:

  • соус Тонкацу – 3 ст.л.,
  • соєвий соус – 3 ст.л.,
  • лимонний сік – 1 ч.л.,
  • соняшникова олія – 2 ст.л.,
  • мед – 1 ч.л.

Покроковий процес приготування:

Отже, для початку промила овочі, потім нарізала брусочками кабачки, баклажани і болгарський перець.

У мене був заморожений зелений перець зі свого городу. Краще використовувати яскраво червоний перець, тоді закуска буде виглядати апетитніше.

Цибулю нарізала півкільцями, а моркву натерла на тертці, можна нарізати соломкою.

Обсмажила цибулю і моркву на соняшниковій олії до рум’яності.

З такою закускою з кабачків та баклажанів, ніяких салатів не треба

Виклала овочі, помішуючи обсмажила близько 20 секунд.

Потім прикрила кришкою, зменшила вогонь на мінімум і тушила близько 20 хвилин.

У миску влила олію, мед, лимонний сік, соус Тонкацу і соєвий соус, перемішала.

Влила соус в овочі, перемішала і прогріла до загустіння, як тільки овочі злегка карамелізувалися, зняла з вогню.

З такою закускою з кабачків та баклажанів, ніяких салатів не треба

Ось і все, ніяких складнощів в приготуванні немає, а виходить дуже смачно.

З такою закускою з кабачків та баклажанів, ніяких салатів не треба

Не вдається скопіювати.