Ситні кабачкові мафіни

Приготувати кабачкові мафіни зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете порадувати себе і своїх улюблених такою ароматною, ситною і мега апетитною випічкою. Можна їх подати в якості закуски, яка відмінно поєднується з різними стравами. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Про це пиише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні інгредієнти

  • 300 гр домашнього сиру
  • 100 гр вершкового масла
  • 1 цукіні
  • 3 яйця
  • половина пакетика розпушувача
  • 200 гр борошна
  • 1 пучок кропу

Процес приготування кабачкових мафінів

В першу чергу розтоплюємо вершкове масло.

В окремій ємності об’єднуємо сир, яйця і підготовлене масло. Добре все перемішуємо.

Використовуючи тертку, натираємо на великій фракції кабачок і відправляємо його слідом. Також всі перемішуємо.

Після чого просіюємо сюди борошно, попередньо об’єднане з розпушувачем. Замішуємо тісто.

Тепер беремо формочки для маффінів і змащуємо вершковим маслом. Потім викладаємо підготовлене тісто на 2/3.

Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.

Після закінчення потрібного часу дістаємо готові вироби і даємо їм охолонути. Потім витягуємо з форми і посипаємо подрібненим кропом. Смачного!

Не вдається скопіювати.