Ситні кабачкові мафіни
Приготувати кабачкові мафіни зовсім не складно, тому ви з легкістю зможете порадувати себе і своїх улюблених такою ароматною, ситною і мега апетитною випічкою. Можна їх подати в якості закуски, яка відмінно поєднується з різними стравами. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.
Про це пиише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні інгредієнти
- 300 гр домашнього сиру
- 100 гр вершкового масла
- 1 цукіні
- 3 яйця
- половина пакетика розпушувача
- 200 гр борошна
- 1 пучок кропу
Процес приготування кабачкових мафінів
В першу чергу розтоплюємо вершкове масло.
В окремій ємності об’єднуємо сир, яйця і підготовлене масло. Добре все перемішуємо.
Використовуючи тертку, натираємо на великій фракції кабачок і відправляємо його слідом. Також всі перемішуємо.
Після чого просіюємо сюди борошно, попередньо об’єднане з розпушувачем. Замішуємо тісто.
Тепер беремо формочки для маффінів і змащуємо вершковим маслом. Потім викладаємо підготовлене тісто на 2/3.
Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на півгодини.
Після закінчення потрібного часу дістаємо готові вироби і даємо їм охолонути. Потім витягуємо з форми і посипаємо подрібненим кропом. Смачного!