Смачніше голубців! Кабачки з фаршем в духовці: швидка і смачна вечеря
Це досить старий рецепт, його часто готують, коли приходить сезон свіжих овочів. Готується простіше і швидше, ніж голубці, виходить дуже смачно.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- фарш, 500 г;
- помідори, 4 шт;
- сметана, 150 мл;
- сир, 100 г;
- часник за смаком;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- цибуля, 1 шт;
- вода, 50 мл.
Процес приготування
Кабачки краще брати молоді, не великі. Ріжемо кружечками помідори та кабачки.
Фарш заправляємо сіллю і перцем, спеціями на свій смак і можна ще потерти трохи сиру. Додаємо нарізану зелень і часник.
З фаршу формуємо невеличкі кульки.
На кабачок кладемо кульку фаршу, накриваємо помідором і викладаємо у форму для запікання.
Таким чином робимо зі всіма продуктами.
Тертий сир змішуємо з водою, сіллю і перцем, сметаною, спеціями за смаком і зеленню.
Заливаємо кабачки цією заливкою.
Ставимо страву в розігріту духовку до 180 градусів на 50 хвилин.
Після цього посипати зверху натертим сиром і відправити в духовку ще на 15 хвилин.
Подаю гарячим з різними гарнірами і закусками.
Фарш можна брати будь-який за власним смаком.