Кабачки: новий рецепт! Ніжні котлети сподобаються всім
Кабачки давно стали одним з найбільш універсальних овочів. З них можна готувати величезну кількість страв, починаючи від варення, і закінчуючи смачними і соковитими котлетами. Це простий рецепт смачної і ароматної, літньої закуски.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 500 г;
- сир, 150 г;
- вівсяні пластівці, 3 ст.л;
- цибуля і морква по 1 шт;
- яйця, 2 шт;
- борошно, 4 ст.л;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Для приготування соусу необхідно:
- сметана, 3 ст.л;
- огірок, 2 шт;
- часник, 1 зубчик;
- зелень.
Процес приготування
Морква натираємо на дрібній тертці.
Кабачки натираємо на грубій терці і віджимають сік.
Зелень беріть за смаком, по гарному пучку і дрібно ріжемо.
Кабачкову масу змішуємо з морквою, вівсяними пластівцями, яйцями, сиром, обсмаженою цибулею (спочатку ріжемо її дрібно і пасеруємо), зеленню.
Солимо і перчимо до смаку і всипаємо борошно. Вимішуємо масу добре.
Порада: якщо маса буде рідкою, борошна додаємо ще.
Обсмажуємо котлети на олії з двох сторін, викладаючи масу по столовій ложці.
Для соусу можна взяти два маленьких огірка або один великий.
Натираємо на тертці огірок, часник і сметану, нарізану зелень, солимо за смаком і перчимо.
Подаємо котлети з соусом.
Якщо немає сметани, можна зробити з домашнім майонезом.