Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Смачна їжа, можу їсти кожен день, але калорії тут звичайно зашкалюють, так що дозволяємо собі не часто.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

У мене є ще запаси лісових грибів, але іноді купую гливи або шампіньйони, у них інший смак і аромат, та й ніжніша закуска виходить.

Хтось назве цю страву жюльєном, але це не так, все ж приготування злегка відрізняється. Тарталетки можна купити або приготувати їх самій.

Покроковий процес приготування:

Купила в супермаркеті по знижці ось такий лоток з гливами, приблизно 400 г. Промила і дрібненько нарізала.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Цибулину нарізала на маленькі шматочки і обжарила на вершковому маслі і олії 1:1 до рум’яності. Виклала нарізані гриби.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Помішуючи обжарила на середньому вогні до рум’яності.

Посолила за смаком і влила вершки, приблизно 150 мл.

Помішуючи довела до загустіння вершків на середньому вогні.

Зняла сковорідку з плити, всипала сир і перемішала.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Злегка охолодила і розклала по тарталеткам. Прикрасила гілочками петрушки і подала на стіл.

Ні в якому ресторані вам такого не подадуть. Ділюся рецептом

Вийшло дуже смачно, рекомендую приготувати.