Сніданок з кабачків. Незвичайні млинці з кабачків
Кабачки давно стали універсальним овочем, з якого сьогодні готують масу смачних і різноманітних страв, як гострих і пікантних, так і солодких десертів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 1 шт;
- кефір 300 мл;
- яйця, 3 шт;
- сіль і сода по 1 ч.л;
- цибуля зелена і зелень;
- борошно, 250 г;
- сир, 150 г;
- сметана, 2 ст.л;
- горіхи волоські, 6 шт;
- олія соняшникова, 2 ст.л.
Процес приготування млинців
Кабачок натираємо на грубій терці, солимо і залишаємо на 15 хвилин, щоб овоч пустив сік. Добре віджимаємо.
Кефір змішуємо з яйцями, сіллю і содою, перемішуємо, всипаємо борошно і кабачок.
Тісто добре мішаємо до однорідності, додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і кріп.
Вливаємо олію і перемішуємо. Обсмажуємо тонкі млинці.
Для начинки змішуємо сир, зелень, дрібно нарізані волоські горіхи, солимо до смаку.
Викладаємо начинку на млинці, звертаємо рулетики.
Щоб страва виходила ароматніша, кожен млинець змащуємо вершковим маслом.
Начинку можна зробити будь-яку на свій смак: відмінно підходять гриби, тушковані овочі, шинка з сиром або зелена цибуля з яйцями.