Ситна картопляно-кабачкова запіканка
Цю страву я вже готую з середини червня і нікому не набридає. Адже виходить дуже смачно і апетитно. Тим більше, що в запіканці ви можете замінювати інгредієнти на інші. Тоді у вас буде кожен раз інший смак. Сьогодні я хочу поділитися найпростішим і смачним варіантом цієї запіканки.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Своїми руками
Які продукти потрібні:
- 4 картоплини середнього розміру;
- Два кабачка (можна цукіні);
- Одна цибулина великого розміру;
- Три помідори;
- Одне яйце;
- 100 мл води;
- 4 ст. л. майонезу;
- 4 ст. л. сметани;
- 100 г сиру;
- Сіль, спеції на ваш смак.
Як готувати запіканку
Всі овочі миємо й ріжемо на круглі тонкі пластинки.
Беремо глибоку форму і викладаємо овочі в такій послідовності:
- картопля;
- цибуля;
- кабачки;
- помідори.
Кожен шар присолити. Влити в овочі воду.
Яйця збити за допомогою виделки зі сметаною і майонезом.
Залити овочі яєчною сумішшю і помістити в духовку. Запікати слід до 190 ° до золотистого кольору.
Посипати тертим сиром і повернути ненадовго в духовку, щоб сир розплавився.