Заливаю куряче філе соусом і відправляю в духовку (м’ясо виходить соковите і ніжне)
Смачніше цього рецепта з курячого філе я ще не пробувала.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Необхідні продукти:
- Куряче філе – 2 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Вершки будь-якої жирності – 100 мл.
- Помідор – 1 шт.
- Сир – 60 гр.
- Сіль, суміш перців, італійські трави – за смаком.
Покроковий процес приготування:
1. Куряче філе нарізаємо невеликими шматочками і перекладаємо в форму для запікання.
2. У глибоку тарілку відправляємо два курячих яйця і добре збиваємо. Вливаємо 100 мл. вершків будь-якої жирності, додаємо сіль, суміш перців і італійські трави. Гарненько перемішуємо вінчиком.
3. Заливаємо куряче філе підготовленим соусом.
4. Помідор нарізаємо кружками і викладаємо на куряче філе.
5. Зверху посипаємо натертим сиром.
6. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів на 35 хвилин.
Таке куряче філе готується простіше простого, але при цьому виходить дуже смачним, ніжним і апетитним. Нічого не міняйте, а робіть точно за рецептом і у Вас обов’язково всі будуть просити рецепт цієї страви.