Для цієї страви з кабачками і м’яса не треба! Смачний і простий рецепт
Запіканка з кабачків виходить дуже смачною і пікантною, з сирною добавкою. Таку закуску можна подавати до будь-яких гарнірів і м’ясних страв, рибних котлет.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки, 2 шт;
- сир або м’який сир, 200 г;
- сир твердий, 150 г;
- томатний сік, 250 г;
- сіль і цукор за смаком;
- часник, 2 зубчики;
- яйце, 1 шт;
- зелень.
Процес приготування
Кабачки миємо й витираємо насухо, ріжемо тонким смужками.
Солимо смужки, змащуємо з двох сторін олією і викладаємо на деко. Запікаємо близько 15 хвилин в духовці, при 200 градусах.
Сир тремо на тертці і частина змішуємо з сиром, дрібно різаною зеленню, тертим часником, порізаним яйцем. Солимо і перчимо до смаку.
Викладаємо на кожну смужку начинку і звертаємо рулетики.
Викладаємо рулети в форму, заливаємо томатним соком.
Порада: сік можна за смаком солити і додати цукор, інші спеції.
Посипаємо тертим сиром.
Запікаємо близько 20 хвилин при 200 градусах.
Подаємо запіканку в гарячому вигляді до будь-якого гарніру, закуски. У холодному вона теж смачна і ароматна, підходять в якості холодної закуски в жаркий, літній день.