Смачна закуска або легка вечеря з баклажанів

Дуже смачна і ситна закуска з баклажанів. Просто пальчики оближеш. Спробуйте обов’язково, це дійсно дуже смачно!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти

  • Баклажани – 2 шт
  • Оливкова олія – 2 ст.л
  • Орегано – за смаком
  • Помідори черрі – 200 гр
  • Моцарелла – 125 гр
  • Сіль за смаком
  • Перець чилі – за смаком
  • Каперси – 1 ст.л.
  • Панірувальні сухарі – 2 ст.л

Як приготувати запечені баклажани

Баклажани добре промиваємо і відрізаємо хвостики.

Нарізаємо баклажани уздовж на пластини товщиною близько 1 см.

В окрему невелику миску наливаємо оливкову олію, додаємо орегано, сіль і все добре перемішуємо.

На деко застелений пергаментним папером викладаємо нарізані баклажани.

Тепер, силіконовим пензликом з двох сторін, змащуємо кожен язичок баклажана приготованим соусом з оливкової олії.

Ставимо баклажани запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Смачна закуска або легка вечеря з баклажанів

Помідори ріжемо кубиком і викладаємо в окрему миску.

Нарізаємо моцарелу також кубиками і додаємо до помідорів.

Додаємо суміш перцю чилі, панірувальні сухарі, каперси і все добре перемішуємо.

Виймаємо баклажани з духовки і на кожен запечений язичок викладаємо отриману начинку.

Знову відправляємо баклажани в духовку при температурі 180 градусів на 15 хвилин.

Викладаємо баклажани на тарілку і прикрашаємо зеленню. Смачного!