Смачна закуска або легка вечеря з баклажанів
Дуже смачна і ситна закуска з баклажанів. Просто пальчики оближеш. Спробуйте обов’язково, це дійсно дуже смачно!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Продукти
- Баклажани – 2 шт
- Оливкова олія – 2 ст.л
- Орегано – за смаком
- Помідори черрі – 200 гр
- Моцарелла – 125 гр
- Сіль за смаком
- Перець чилі – за смаком
- Каперси – 1 ст.л.
- Панірувальні сухарі – 2 ст.л
Як приготувати запечені баклажани
Баклажани добре промиваємо і відрізаємо хвостики.
Нарізаємо баклажани уздовж на пластини товщиною близько 1 см.
В окрему невелику миску наливаємо оливкову олію, додаємо орегано, сіль і все добре перемішуємо.
На деко застелений пергаментним папером викладаємо нарізані баклажани.
Тепер, силіконовим пензликом з двох сторін, змащуємо кожен язичок баклажана приготованим соусом з оливкової олії.
Ставимо баклажани запікатися в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Помідори ріжемо кубиком і викладаємо в окрему миску.
Нарізаємо моцарелу також кубиками і додаємо до помідорів.
Додаємо суміш перцю чилі, панірувальні сухарі, каперси і все добре перемішуємо.
Виймаємо баклажани з духовки і на кожен запечений язичок викладаємо отриману начинку.
Знову відправляємо баклажани в духовку при температурі 180 градусів на 15 хвилин.
Викладаємо баклажани на тарілку і прикрашаємо зеленню. Смачного!